Gaia

Jordens frekvens kallas för Schumannresonansen efter Winfried Otto Schumann som räknade ut det matematiskt 1952. Sedan dess har man gjort mätningar basfrekvensen brukade ligga på 7,83 sen några år tillbaka har den börjat skifta och höjas.

Du kan lätt googla fram dagens energi. Vad skiftningarna beror på och hur eller om dom påverkar människor och djur finns det oenigheter inom vetenskapen.

Människokroppen

En hälsosam kroppsfrekvens är 62-72 MHz. När frekvensen sjunker, blir immunsystemet försvagat och försämrat.

Normal hjärnfrekvens 72 MHz

Människokropp 62-78 MHz

Sköldkörtel och paratyroidkörtlar 62-68 MHz

Thymus körtel 65-68 MHz

Hjärtat 67-70 MHz

Lungorna 58-65 MHz

Lever 55-60 MHz

Bukspottkörteln 60-80 MHz

Utan vissa yttre frekvenser som störde våra kroppar skulle vi ha större motståndskraft mot sjukdom. Varje sjukdom är en egen frekvens. Man har via studier sett att vissa frekvenser kan förebygga sjukdomstillväxten och att andra kan förstöra sjukdomar. Slutsatsen är att ämnen med högre frekvens kommer att kunna förstöra sjukdomar med lägre frekvens.

Förkylning och influensa börjar vid: 57-60 MHz

Sjukdom börjar vid: 58 MHz

Candida överväxt börjar vid: 55 MHz

Mottagande för Epstein Barr virus vid: 52 MHz

Mottagligheten för cancer vid 42 MHz

Döden börjar vid: 25 MHz

 

Processad / konserverad mat har en nollfrekvens.

Färska livsmedel har upp till 27 MHz, torkade örter från 15 till 22 MHz och färska örter från 20 till 27 MHz.

Eteriska oljor börjar vid 52 MHz och går så hög som 320 MHz, vilket är frekvensen av rosolja.

Färska livsmedel 20-27 MHz

Färska örter 20-27 MHz

Torkad mat 15-22 MHz

Torkade örter 15-22 MHz

Många föroreningar och kemikalier sänker även en hälsosam kropps frekvens och det är det som påverkar vår dödlighet mest, inte sjukdommar utan föroreningar.

 

Höjande frekvens

Klinisk forskning visar att eteriska oljor av terapeutisk kvalitet har den högsta frekvensen av något naturligt ämne som är känt för människor, vilket skapar en miljö där sjukdomar, bakterier, virus, svampar etc. inte kan leva.

Varje eterisk olja har en frekvens och vart och ett av våra organ och kroppsdelar har en frekvens. Frekvensen av en olja kommer att locka en liknande frekvens i kroppen.

 

Vad är högfrekventa livsmedel?

Livsmedel som kommer direkt från naturen och är inte besprutade med kemikalier eller har bearbetas i någon form har den högsta frekvensen.

Kylning förändrar också matens frekvens så frysta livsmedel är inte att föredra. I en idealisk värld skulle vi alla att ha våra egna frukt- och grönsaksträdgårdar där vi skulle kunna plocka vår mat varje gång vi ska äta. Eftersom detta inte är verklighet för de flesta av oss skulle det räcka med att köpa våra matvaror flera gånger i veckan från bönder eller marknader i närområdet. Försök att förvara dem på ett svalt, mörkt och torrt område i ditt hus så att de förblir fräscha tills de konsumeras. Köp bara så mycket som du verkligen behöver åt gången.

 

Kategori 1 – Högkvalitativa livsmedel

Dessa är matvaror av högsta kvalitet (listade i fallande ordning – vilket betyder att matvarorna med högst frekvens listas överst på listan). Helst bör alla livsmedel vara ekologiska och fria från någon form av genetisk modifiering. Om du vill öka din vibrationsfrekvens måste du sträva efter att se till att minst 90 % av din kost består av dessa livsmedel. Du kommer att känna en fullständig förvandling inom 2 veckor om du lyckas följa denna diet.

⦁ Solmogna frukter eller kallpressad färskpressad fruktjuice

⦁ Råa oskurna ej kylda, nyplockade grönsaker

⦁ Groddar

⦁ Hasselnötter, jordnötter, solrosfrön, kokos, sötmandel, oliver

⦁ Baljväxter

⦁ Örter & kryddor

⦁ Fermenterad mat

 

Kategori 2 – Livsmedel av medelhög kvalitet

Nedan är mat av medelhög kvalitet. Helst även dessa livsmedel vara ekologiska och fria från någon form av genetisk modifiering. Det ideala skulle vara att bara äta matvarorna från kategori 1 men eftersom detta inte alltid är möjligt för de flesta är det okej att inkludera matvaror från kategori 2.

⦁ Lättkokta färska grönsaker

⦁ Kallpressad jordnötsolja

⦁ Rå honung

⦁ Rå kakao

 

Kategori 3 – Livsmedel av låg kvalitet

Dessa är livsmedel av lägsta kvalitet. Att konsumera dessa livsmedel kommer garanterat att få dig att känna dig trött (listad i fallande ordning efter vibrationsfrekvens). Om du menar allvar med att öka din vibrationsfrekvens, skulle jag föreslå att du eliminerar dessa livsmedel helt. Om du känner dig beroende av någon av dessa saker skulle jag föreslå att du börjar med att långsamt begränsa din konsumtion av dessa. Du kan också försöka avstå från en matvara åt gången, om det är lättare. Ditt slutmål bör vara att helt eliminera dem från din kost. De bidrar inte till din hälsa och ditt välbefinnande på något sätt.

⦁ Te, kaffe

⦁ Choklad

⦁ Friterad mat

⦁ Vitt bröd

⦁ Ost

⦁ Pizza

⦁ Ägg

 

Kategori 4 – Livsmedel som minskar vibrationsfrekvensen

Dessa livsmedel är mycket negativa. De är bokstavligen "döda." Att äta dem sänker din frekvens och gör dig sjuk. Håll dig borta från dem helt om hög energi är en prioritet för dig.

⦁ Margarin

⦁ Pastöriserad mjölk

⦁ Korvar och kött

⦁ Alkoholhaltiga drycker

⦁ Raffinerat socker

⦁ Vitt mjöl

⦁ Genmodifierad livsmedel

⦁ Halvfabrikat

⦁ Färdiga måltider som frysta pizzor, soppor etc.

⦁ Konserverade grönsaker och frukter

⦁ Livsmedel som innehåller konserveringsmedel och konstgjorda färgämnen

⦁ Alla livsmedel som innehåller mättat fett så som grädde, glass, palmolja, smör, ost, färdiga maträtter med lång hållbarhet mm.