Livet är enkelt när du har listat ut vad det går ut på. Allt är energi och all energi vibrerar, kroppen är ett energisystem som du kan styra precis som du vill genom mat, tankar din omgivning och mycket mer.

⦁ Jorden vibrerar

⦁ Du vibrerar

⦁ Det du äter vibrerar

⦁ Din omgivning vibrerar

⦁ Dina tankar vibrerar

⦁ Dina känslor vibrerar

⦁ Din musik vibrerar

Du kan skapa din egen lycka genom att förstå hur universum och livet fungerar. Nu vet du att allt är energi och att allt vibrerar. För att må så bra som möjligt och leva ett friskt och lyckligt liv bör du tänka i vibrationer. Ju högre vibration desto bättre du kommer att må och så klart tvärt om. Umgås du med människor med lägre vibration, äter mat som vibrerar lågt, tänker negativt, jobbar på en arbetsplats som du inte trivs med så kommer du bli olycklig och sjuk. Vi föds med en inre kompass som är vår intuition och magkänsla. Redan som barn får vi lära oss att inte lyssna på det vi känner, vi lär oss att tänka med huvudet. Sakta men säkert dör vår kreativitet med regler och förhållningssätt. Religioner, samhället, skolan, politiken, föräldrar ja det finns många lärare som har skolat oss till att inte göra som vi vill och det får oss att tillslut må dåligt. Alla skall anpassa sig och annorlunda är inte välkommet. Saken är den att vi är alla unika vi skall följa vår egen väg och vibrera på egen frekvens.

Vi ska uppleva olika aspekter av livet men lidande är inte nödvändigt, sjukdomar är inte nödvändiga. Du väljer dina tankar som blir till känslor och handlingar vilket innebär att vi skapar vårt liv. Vi föds till samma frekvens som vi hade i våra "tidigare" reinkarnationer. Till familj, land som motsvarar vår frekvens men det är inte kört för det, den kan vi höja på flera sätt. Den frekvensen du sänder ut och konsumerar kommer tillbaka till dig. Vill du må bra, vara frisk och lycklig så finns det många olika saker du kan göra för att höja din frekvens. Du behöver inte göra allt och absolut inte allt på en gång, gör det som känns bra, förändra lite i taget och gör det till en vana.

⦁ Börja dagen med att dricka vatten gärna filtrerat och helst från en källa men det kanske inte är så enkelt att få tag på.

⦁ Ät mer ekologiska frukter, grönsaker, bär och nötter tänk även mat efter årstider och närodlat.

⦁ Ät inte processad mat samt kött. Processad mat vibrerar med 0 och även sänker vår frekvens lika så industriellt kött. Djuren som lider, slaktas utsöndrar stresshormoner som är förödande för vårt mående. Ät även så lite eller inga mjölkprodukter om möjligt. Människan är den enda arten som dricker en annan arts mjölk. Allergierna ökar ständigt då mjölken är till för kalven inte oss människor.

⦁ Vistas ute i dagsljus och naturen varje dag. Solljus ger oss inte bara D vitamin utan också nedladdning av information.

⦁ Rörelse skapar rörelse, så ta en härlig promenad i naturen för att grunda dig och för att få igång energin i din kropp.

⦁ Använd så lite kemikalier som möjligt, shampo, balsam, tvättmedel, tandkräm och städprodukter kan du välja ekologiskt utan massa gifter.

⦁ Se till att du sover tillräckligt, återhämtning är jätteviktigt.

⦁ Kolla upp om du har tillräckligt med vitaminer och mineraler i kroppen, många av oss har låga värden på grund av att vi inte får i oss tillräckligt med näring. Fyll gärna på med D, C vitamin och Zink det stärker ditt imunförsvar.

⦁ Var kreativ, lyssna på musik, dansa, sjung, måla, laga mat, fotografera, skulptera, läs en härlig bok, lek med lera, tillverka smycken ha mer kul i ditt liv.

⦁ Odla egna grönsaker och plantera blommor.

⦁ Umgås med familj och vänner som får dig att må bra och undvik människor som är negativa som sänker din energi. Bråka inte, förlåt och be om förlåtelse, önska alla välgång, hälsa, kärlek och lycka. Hjälp dom behövande, skänk ditt överskott av pengar och tid. Inse att alla har lika värde oavsett ålder, etnicitet, sexuell läggning eller pengar på banken. Att få och ge närhet och kramar gör så att vi producerar oxytocin som gör oss lyckliga.

⦁ Genom att skriva ner allt du är tacksam för på ett papper höjer du också din vibration och öppnar upp för att attrahera ännu bättre saker in i ditt liv att vara tacksam för. Var tacksam för små och stora saker, du är rik på så många olika sätt och har många saker att vara tacksam för. Var även tacksam för dina motgångar för utan dom skulle du inte kunna utvecklas, växa och bli starkare.

⦁ Skriv även affirmationer, utforma dom så dom passar det du vill uppnå, säg dom högt och upprepa ofta:

Jag älskar och accepterar mig själv precis som jag är.

Jag respekterar och värdesätter mig själv.

Jag är värd allt gott i livet.

Jag blir bättre och bättre på alla sätt varje dag.

Jag är mitt bästa jag.

Jag har alltid kärleksfulla tankar och känslor.

Jag är lugn och trygg och stark.

Jag är positiv och lycklig.

Jag har styrkan att skapa mitt önskade liv.

Jag skapar mitt liv precis så som jag önskar.

Jag känner tillit, jag vågar.

Jag njuter av livet här och nu.

Jag är avslappnad och känner mig lugnare och lugnare.

Jag ler inifrån och ut för att jag är så lycklig.

Jag är stolt över att jag är jag.

Jag är kärleken och ljuset.

Jag klarar allt jag vill, det finns inga begränsningar.

Jag älskar alla och jag är älskad av alla.

Jag känner vägledning i livet och litar på min magkänsla.

Allt jag behöver finns inom mig själv.

Allt gott kommer till mig med lätthet och utan ansträngning.

Det flyter in stora summor pengar in i mitt liv varje dag. Min ekonomiska ställning blir bättre och starkare för varje dag. Ju mer pengar som kommer till mig desto mer har jag att ge.

⦁ Lär dig nya saker åk på kurser och lär ut till andra. Ta hand om och vårda ditt inre lika mycket som ditt yttre.

⦁ Meditera varje dag, testa dig fram vad som passar just dig det finns guidade meditationer på 2 min du kan börja med det viktiga är att du börjar och gör det regelbundet.

⦁ Använd eteriska oljor som har väldigt hög vibration. Eteriska oljor är ett effektivt sätt att ändra din frekvens. De kan snabbt och enkelt lyfta din energi genom sin doft. Rosenolja, lavendel, apelsin, tallbarrsolja ja det finns många att välja bland. Alla är bra för olika saker så läs på vad som passar just dig. Varje gång du andas in en eterisk olja förs doften av luktsystemets nervceller i näsan till hjärnan. I hjärnan når den det limbiska systemet (som har 3 primära funktioner – minne, känslor, stimulering/upphetsning). Beroende på vilken olja som har använts, börjar man känna sig antingen piggare eller avslappnad. Regelbunden användning av lämplig eterisk olja kan hjälpa till att lindra känslomässig smärta, lösa upp negativa minnen och göra hjärnan mer alert. Vissa eteriska oljor är också utmärkta stressbekämpare.

⦁ Kristaller vibrerar också högt du kan placera dom på olika ställen hemma och på jobbet. Rosenkvart, ametist, tigeröga, lapis lazuli, malakit är några stenar som är bra att ha. Glöm inte att rena dom i havssalt då och då.

⦁ Rökelser och salvia rensar energin hemma, det går även fint att vädra men det absolut bästa är att ha lite havssalt i varje hörn i huset det behöver inte vara i varje rum.

⦁ Sluta oroa dig för saker som du ändå inte kan påverka. Gör det du kan göra och släpp resten.

⦁ Undvik alkohol, tobak, droger, kaffe, kött samt socker.

Önska alla du möter kärlek, hälsa och välgång. Döm aldrig eller önska någon illa.